Inred din lägenhet och imponera på folk

Jag älskar kaffe över allt annat på denna jord.

Jag driver en kafékedja redan och kommer snart driva ännu en kedja som har med något helt annat att göra. Kaffe har funnits länge i Sverige. Allt började med Karl den 12:e som åkte till Istanbul med sina män och stannade där i 7 år.

De tog med sig mycket av köket i Turkiet och lanserade den här i Sverige bl. a kaffe. Jag samlar på allt som har med kaffe att göra. Jag är inte mycket för lattedrycker dvs med mjölk. Jag gillar mest kaffe med mjölk eller kaffe med grädde. Då brukar jag värma grädden och dricker mest snabbkaffe.

Hittade dessutom snygga kaffe tavlor och posters som passar i köket eller i konferenslokalen.

Här ovan kan du se namn på kaffet beroende på hur mycket mjölk vs kaffe de innehåller. Ska du bjuda på kaffe när du har gäster så ska de även kunna se dessa snygga posters. När man dricker kaffe vill man samtidigt veta mer om kaffet. Har man snygga posters så lär man sig mer om kaffe utan att behöva tänka så mycket. Är du dessutom en barista så ska du verkligen ha ovan posters på ditt café eller konferenslokal.

Varför ska man ha det i en konferenslokal?

Man bjuder ju alltid sina kunder/gäster på en kopp kaffe. Då ska man också pryda konferenslokalen med ovan posters med kaffe för att det ska gå i linje med vad rummet är till för.

Medan du häller upp kaffe ska du be dem titta på postern ovan och berätta kring historik och smakupplevelser. Har du dessutom en kaffeprovning med dina gäster är ovan bild på kaffesorterna ett måste. Det kommer dessutom underlätta ditt jobb då du inte behöver kunna allt utantill. Du har då hjälp genom bilden vad varje kaffe heter. Hos Posterland har du flera andra sorter för vilka bilder du kan använda när det handlar om mat, dryck och efterrätter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *