Nu planerar jag på allvar ett eget kontor

Sponsrad inlägg i samarbete med Aktivmiljö Sverige AB

Jag är just nu på väg till en kund som själv har hört av sig till mig för att vi ska samarbeta. Detta för mig är en stor ära att kunden själv kontaktar mig. Jag blir så otroligt glad av det och kan glädjas med denna typ av händelser resten av året. Kan säga att 2021 har börjat fantastisk bra för mig. Min hälsa är mycket bättre och min verksamhet går mycket bättre.

Vi är nu helt färdiga med loggan också för alla våra verksamheter. Det som nu finns på vår to do lista är ett kontor som då ska vara så centralt som möjligt. Jag önskar då att det ska finnas plats för kök, bad, toa och sovrum. Jag vill då att mina gäster som reser långt även ska ha en plats att sova på om de vill. Blir en gäst sjuk eller trött ska gästen känna trygghet av att besöka oss.

Jag har därför kollat runt på olika sidor när det gäller möbler för kontor och har då kommit fram till att beställa hem möbler från Aktivmiljö Sverige AB som verkar ha allt.

Tex nedan stol som är ståstödstolar som de kallas för. Dessa brukar tex läkare och tandläkare använda sig utan för att det ska vara bekvämt att röra på sig. Dessa tycker jag är bekväma om jag sitter framför en dator och då och då behöver röra på mig för att sträcka mina händer till pärmar eller svara i telefon. Jag vill ej resa mig upp från stolen för att svara i telefon eller ta en pärm. Allt ska gå så fort och bekvämt som möjligt för att jag ska kunna jobba effektivt.

Jag vill då ha bord som får plats för 10 personer och ett långt bord ska det vara. Jag ska då också ha allt på plats som kakor, kaffekannor, tekannor för att kunna bjuda alla gäster på svensk fika. För mig är det otroligt viktigt att man fikar samtidigt som man diskuterar samarbeten. Du ska också imponera på dina gäster genom att ha möbler som är bekväma och miljövänliga såsom de har.

De har även bra kvalité på sina kontorsmöbler och bra priser så du kan vara trygg när du handlar från dem. Det är viktigt också att spara sina kvitton för att om produkten blir fel mm så att du kan skicka tillbaka. Jag tror inte att det kan bli så stora fel när du beställer. Det kan vara att du själv kanske gör fel val och kanske ångrar dig och vill byta ut till något annat.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *