Bloggbesök och inredningsbloggare

I morgon kommer jag att ha massor av bloggare på besök hemma hos mig som ska utbildas i SEO dvs sökmotoroptimering.

Vi sätter stor vikt på att utbilda våra bloggare inom SEO, content, digital marknadsföring och hur de ska gå till väga för att kunna leva på sina bloggar. Alla våra bloggare är handplockade och bloggare vi tror på därför ger vi också dem utbildning.

På tisdag ska jag åter kontoret för att bli helt färdigt med loggan. Samt så öppnar alla ställen som jag ska ringa till på måndag. På onsdag ska jag ha egen tid med en väninna hemma hos mig. Eftersom jag får mycket besök denna vecka som kommer så har jag laddat mitt kök med mycket ätbart då jag älskar att uppvakta gäster.

Nyhetsmorgon med Blondinbella och inredningsbloggare

Jag såg också nyhetsmorgon med Blondinbella där hon berättar om sitt nya liv efter att ha gått i konkurs. Hon verkade inte kunna hitta svar på frågor utan gick förbi alla frågor. Nästan som om hon inte visste vad hon gjorde i tv. Tråkigt att det gick som det gick för henne när detta med statistiken inte stämde. Man måste som bloggare vara ärlig för att få återkommande kunder.

Jag brukade följa hennes blogg tills hon gick i konkurs för det är nästan som om det inte är samma blogg längre. Den har blivit så tråkig och handlar typ om ingenting.

Hur blir man rik? Hur blir man inredningsbloggare

Jag vet vägen till hur man blir rik och första steget är att inte jobba gratis åt folk som ska åka på en bananskal.

Inredningsbloggare

Det är också kul att vara inredningsbloggare då jag är mycket hemma numera då jag jobbar med digital marknadsföring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *