Visste du detta om nyårsafton?

Såsom din nyårsafton blir så kommer resterande delen av ditt nya år att bli.

Därför skapa det bästa i dag och se till att eliminera allt som inte gagnar er och ta fram alla tankar som gör er lycklig.

Så här såg jag ut för några år sedan på nyårsafton.

I dag är den första dagen på ett år som jag mår väldigt bra. Då jag låg inne på sjukhus förra året vid denna tid.  Nu detta år blir det nya tag och min hälsa är äntligen på topp igen.

Jag kände mig som moroten nedan att delar av mig har skurits bort under det år som har varit. Hälsa är inget som syns utanpå en människa och inte heller det psykiska syns utanpå. I samma veva som blogbiz startade låg jag inne på sjukhus.

Alla som bloggar på blogbiz tjänar pengar i dag genom oss då vi är en digital byrå samtidigt. Ett nytt svenskt franchisekoncept startas också av mig och mitt team. Vi kommer få flera olika produkter i samma varumärke. Jag är också medlem av Franchisetorget då de har franchisetagare som medlem. Tex Mcdonald, Max och Waynes Coffee är medlem i Franchisetorget. Så även jag numera med mitt nya franchisekoncept som kommer ut i vår i många butiker.

Det är nu två timmar kvar av året

Jag har sovit ut i dag bara för att kunna vara vaken så långt det går. Har tidigare i dag också haft zoom möte med en kollega f.d bloggare på blogibz.

Sveriges mest kritiserade influenser

För ca 10 år sedan blev jag vald till Sveriges mest kritiserade influenser. Vem kunde ana att jag senare skulle bli prisbelönad och driva fler företag, vara med i flera tv program och driver Sveriges största bloggportal och digitala medier. Att jag skulle ha hand om största sociala medier och kända influenser i Sverige? Ja vem kunde ana att Hertiginnan af Uppsala skulle komma så här långt tanke på så mycket kritik jag fick ta emot under mina 5 första år som bloggare?

Att vara en influenser

Detta är lika mycket ansvar som att vara förtroendevald eller Sveriges statschef då du påverkar folk med att du är influenser av Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *