Vi blir franchisetagare av nytt varumärke

Ett helt nytt varumärke som håller på att byggas upp blir jag franchisegivare åt. Dvs jag har då flera franchisetagare som kommer gå med i detta företag.

Franchisetagare
Jag är redan franchisetagare och nu blir jag franchisegivare dvs ger andra möjligheten att växa.

Vad innebär Franchisetagare?

Tänk dig tex Waynes Coffee är Franchise och vill du starta upp ett café så blir du franchisetagare av varumärket.

Det är mig ni ser nedan åka pulka på en våffla.

 

Franchisetagare
Lär er hur man blir Franchisetagare

Franchisetagare av ett svensk varumärke

Nu är jag Franchisegivare av ett svensk varumärke. En närproducerat produkt som kommer ut i olika former fast med samma namn. Det blir 5 olika produkter från samma varumärke.  Det är nu dessutom  flera franchisetagare som väntar på att få börja i denna verksamhet. 1 av dem kommer ta detta varumärke utomlands innan den har lanserats helt i Sverige.

Ordet en sak i taget finns inte i mitt liv

Är heller inte en person som gör en sak i taget eller vill att folk ska vänta och velar med allt. Kör på gör jag då livet är för kort för att vänta för länge på allt. Det finns inget som heter en sak i taget eller först ska vi lansera i Sverige. Vad är det för en regel? Alla regler är människans eget påfund.

Hjälper folk med arbetstillfällen

Att skapa arbetstillfällen åt folk är något jag gjort i år.  Dessutom har jag givit många människor jobb detta år. Känner mig dessutom väldigt duktig i år. Dessutom har jag lagt ned mycket tid både på min egen verksamhet och andras verksamhet så att de kan växa. Jag kommer inte bli en Blondinbella som går ut med namn och produkt för jag trot inte på ett varumärke som är förknippad med en person. Jag tror också just Blondinbella har haft många emot sig pga ren avundsjuka mot henne.

Därför slutade jag att läsa Blondinbellas blogg

Jag har alltid inspirerats av Blondinbella och läste hennes blogg för några år sedan. Sedan hon gick i konkurs och blev sjukskriven med elchocker så har jag inte följt henne längre. Hon blev en i mängden bloggare med små barn och en pojkvän. Detta för mig känns inte inspirerande längre. Jag verkligen älskade hennes blogg när hon började bli business kvinna.

Bloggare jag helst följer

Jag följer inga bloggare där folk går på event, bloggevent eller kändisfester. Det är för mig massproduktion då jag själv har tröttnat på alla ovan saker jag själv gått på mycket. Jag tycker bara entreprenörer är intressanta inte folk som saknar liv och har tid med alla event och fester.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *