Det okända och medial vägledning

Maria Therese har dragit några Tarot kort för Sabina och är även en tarottydare. Det okända

Både Sabina Bergstedt och Maria Therese Boman Agerhill är bloggare på blogbiz bloggportal. Sabina driver podden Det okända där hon även har intervjuat mig för att jag stolt var med i tv programmet Outsider.

Outsiders min största stolthet någonsin medial vägledning

Jag hade aldrig haft så många bloggare på Blogbiz bloggportal om jag inte hade varit med i Outsiders. För alla känner igen mig från programmet då den har sänts 4 ggr i Sverige och 2 ggr i Finland. Jag hoppas de sänder programmet Outsider varje år för varje gång får jag fler bloggare.

Livsmedelsbranchen tack vare Outsiders medial vägledning

När jag ringer för att sälja in en livsmedel jag jobbar med och säger mitt namn så känner folk igen mig. Det är så härligt att bli igenkänd överallt tack vare Outsider. Medial vägledning

Affärsänglarna medial vägledning

När jag var på affärsänglarna för att sälja in ett varumärke jag själv hade uppfunnit  blev de genast intresserade då jag är känd från Outsiders. Googlar man på mig så kommer man till en sida som heter TV kändis och vilket program jag är känd i från.

1500 mail

Första gången Outsiders sändes så fick jag 1500 mail av folk som hade sett programmet. Jag hade då en assistent som gick igenom alla mail.

Ovan ser ni Sabinas man och min favoritsläkting Alex som är deras son.

Det okända väcker nyfikenhet

Många människor är nyfikna på det okända och söker sanningen. Jag kan starkt rekommendera Maria Therese som är otrolig duktig och pedagogisk som även har utbildning inom det mediala. Hennes blogg delar hon med sig av sin vardag och allt det andliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *