Vill du bli en inredningsbloggare?

Vem drömmer inte om att bli en stor inredningsbloggare?

Att ditt liv då bara handlar om inredning och du är så pass stor inredningsbloggare att alla möbelföretag hör av sig till dig för att samarbeta. Du kan då hela tiden byta ut dina möbler hur ofta du vill och bli mer kunglig än själva kungafamiljen. För visste du att kungafamiljen inte kan byta ut sina möbler hur de vill.

Orkar inte klä upp mig då jag inte är beroende av någon

Numera har jag knappt tid för något då jag jobbar hela tiden. Jag typ tar på mig pyjamas och en kofta för att utföra ärenden på stan. Jag väntar på att tomtekläder ska bli billiga för att gå omkring med dem året runt hemma.

inredningsbloggare

Inred ditt hem med tavlor från Mapuful

Hos Mapiful kan du beställa tavlor i form av städer tex jag som bor i Uppsala har beställt en tavla där man ser kartan över Uppsala. Jag bor dessutom i en stor våning mitt i centrala Uppsala och trivs super. Jag vill nu bo större då jag behöver både ett kontor och lagerlokal då jag jobbar med livsmedel.

Inred ditt kontor med tavlor

När det gäller vad jag jobbar med och äger numer så kommer jag aldrig gå ut i bloggen med det. Vill leva ett lugn liv utan parasiter som ska driva häxjakt på mig. Jag vill inte att någon av produkterna ska förknippas med mig och kommer heller aldrig att göra det. Jag har även beställt tavlor till min framtida kontor. Nästa år så har jag kontor och lagerlokal i centrala Uppsala.

Har andra i styrelsen så det går heller inte att googla upp mitt namn och hitta något om mig. Är dessutom inte ens bokförd som Anne Von Porat för jag vill hålla folk utanför mitt liv.

Min blogg har i dagsläget lite mer än 4000 besökare per dag och detta för att blogbiz bloggportal växer.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *