Marmelad gröna tomater vore något

Jag har haft marmeladprovning tillsammans med min kollega Anita i mitt kök.

Vi har då testat olika marmelad sorter som fikon, lingon, päron och körsbärsmarmelad. Jag plockade även fram olika ostar både lagrade och milda sorter. Lagrade ostar går bättre ihop med fikon och körsbär medans de som är milda ostar går bättre ihop med päron och lingon.

Marmelad gröna tomater

Finns det marmelad gröna tomater undrar jag? Det är inte något jag ännu har sett men sett att folk söker på marmelad gröna tomater väldigt ofta. Jag själv älskar rosenmarmelad och körsbärsmarmelad.

Jag har då tagit fram bröd med smör, ost och marmelad i olika smaker för att förhöja smakerna.

Marmelad som går bäst till kaffe

När du ska dricka kaffe så ska du välja fikon eller körsbärsmarmelad

Marmelad som går bäst till te

När du ska dricka te så ska du välja lättare marmelad som päron och lingon marmelad.

Företagsfest med marmeladprovningar

Ska du ha företagsfest så kan du bjuda till med marmeladprovning eller varför inte te och kaffeprovning? Det är ett utmärkt sätt att umgås med sina kollegor. Snart kommer vi alla som jobbar för den digitala delen av Blogbiz bli inbjudna till en personalfest. Vissa av oss kommer att ses för första gången. En av våra skribenter jobbar för Cloetta ni vet godisfabriken och är chef inom ett område. Vi har också en bloggare som i rakt nedstigande led är ättling till familjen som startade upp Cloetta godisfabrik.

Därför älskar jag choklad

Varje gång jag äter choklad tänker jag på Kalle och chokladfabriken och då vill jag bara äta mer av chokladen. Någon gång skulle jag vilja besöka en godisfabrik tillsammans med mina kollegor på blogbiz. Vi har blivit så många på Blogbiz nu och vi har alla en otrolig härlig energi där vi trivs med varandra.

Företagsfest för att skapa en bättre team

Jag tror att kan man få sina anställda att trivas på jobbet så kommer de också göra ett bättre jobb. Du kan aldrig lyckas i livet genom att försöka trycka ned folk eller försöka visa vem som bestämmer. Man jobbar inte för varandra utan man jobba med varandra heter det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *