Elitbloggaren Emma är en femma

Ingen har väl missat julkalendern i år där Emmas hund Molly spelar hunden Lady.

Alla barn över hela Sverige känner till Molly och statistiken har blivit otrolig hög på Emmas blogg och på Molly & Bubbels instagram. Barnen är som galna i hennes hundar som hon har uppfostrat väl. Molly är mer känd än ABBA numera.

Hur lärde jag känna Emma Thorsell? julkalendern 

Jag lärde känna Emma för flera år sedan på ett bloggevent då bloggning fortfarande var något stort. Det var genom Anna som drev eventbolag där både jag och Emma var inbjudna. Emma är en tjej som många offentliga personer känner till. Många som går på bloggevent, kändisfester och galor känner till Emma. Emma själv har också ett eventbolaget där hon bjuder in influenser och kändisar till olika varumärken som ska marknadsföras.

Emma känd bland kända

Här nedan ser ni tex Emma på ett event med andra kända personer bl.a en av våra Bloggare på blogbiz nämligen Dogge Doggelito.

Eventet hemma hos mig

I detta inlägg skriver Emma https://emmathorsell.se/en-ny/ om ett event hon var på hos mig. Jag hade bl.a goodiebags till alla gäster också. När jag missade ett event som Emma hade fixat med några bloggkändisar blev jag så ledsen. Jag ville så gärna se filmen i detta sällskap och sedan gå ut och äta med dem. Jag bor i Uppsala och det var inte lätt att ta sig dit till Stockholm så ofta på den tiden.

Nedan ser ni Molly och Bubbel och varje gång jag ser Molly skrattar jag högt för den där vovven är så söt.

Roliga djur

Jag följer nedan djur på instagram också och det är alltid bråk hemma bland dessa djur. Till slut blev ägaren trött och kastade ut allihopa. Det sägs att de inte bråkade på en månad efter denna utestängningen. Jag verkligen älskar djur och har en hel kategori här på bloggen som heter roliga djur. Alla roliga och söta djur lägger jag under denna kategori.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *