SEO utbildning på blogbiz

Lagom till jul hittade jag denna bild på släktingen Alex som alltid är halvnaken när han hälsa på sina släktingar.

Han är son till Sabina Bergstedt som är släkt till mig också.

Varje gång han kommer till mig så slickar han i sig starka kryddor och sedan går in i min diskmaskin. Vad han gör därinne varje gång vet jag inte?

SEO utbildning

I dag har jag möte med Sabina Bergstedt och ska även utbilda henne inom SEO då hon är både bloggare och skribent på blogbiz bloggportal. Hon jobbar heltid som lärare och är akademiker i grunden samt jobbar ca 75 % på blogbiz.

Blogbiz omsätter väldigt mycket

Blogbiz omsätter väldigt mycket så att vi har 5 anställda på heltid hos oss. Jag är en otrolig duktig entreprenör och har lagt fram en plan hur jag ska gå till väga för att lyckas. Jag har då inte ensam gjort hela denna resa utan vi är flera personer som samarbetar och vill samma sak.

Alla är välkomna till blogbiz oavsett hinder

Värnar gör vi om våra anställda och bjuder ut dem ibland. Är också otroligt snälla mot varandra och uppmuntrar varandra. Ingen av oss skulle aldrig tillåta att någon säger något nedlåtande till någon annan anställd eller bloggare. Vill vinna pris i att vara de mest humana och snälla arbetsgivarna i Sverige. Även bidra till ideella organisationer nästa år. Gör även allt som är goda för alla människor. Bland oss har vi har bloggare med asperger, rörelsehindrade och andra hinder. Samt så  hjälper vi alla att kunna utrycka sig och tjäna pengar.

Behöver ditt företag hjälp med SEO

Blogbiz hjälper ditt företag att få högre rankning på google då vi utbildar våra skribenter inom SEO. SEO utbildning är viktigt för oss för att kunna hjälpa företag att få en första plats på google. Då vi har hjälpt hundratals företag att få en bättre placering på google. Företag säljer guld via blogbiz bloggportal.

SEO utbildning

SEO utbildning får även våra bloggare för att själva också kunna ranka högre på google. För oss är det viktigt att även bloggarna har bra trust på google.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *