Tjäna pengar på din blogg

Vi har i nuläget 4 skribenter på blogbiz.se och 3 av dem jobbar heltid och har hand om 20 bloggare i var. Vi skriver avtal med våra bloggare då vi driver en digital byrå.

Nedan ser ni Karolina och Lin som är 2 av våra skribenter. De flesta bor i Uppsala endast Nettan bor utanför Uppsala. Snart ska vi alla på personalfest och fira att vi har fått den största omsättningen i Sverige när det gäller bloggportal. Vi har handplockat våra bloggare för att de ska tjäna pengar på sin blogg genom blogbiz.

Vad gör våra skribenter?

våra skribenter skriver färdig text som är SEO anpassad såsom företag önskar för att kunna marknadsföra sig och öka sin rankning på google.

Vi har även börjat med att utbilda våra bloggare när det kommer till att optimera sina bloggar. I går tex så hade jag Christina och Marica på besök hemma hos mig för utbildning. Det har blivit många vändor med bloggare hemma hos mig för utbildning av SEO. Kan säga att vår expert heter David som i sin tur lär ut grunderna till oss. Han är Sveriges duktigaste SEO kille och ingen slår honom i detta. Jag har anlitat flera byråer som lovat guld och gröna skogar. Jag har då aldrig märkt någon skillnad på statistiken. Numera har jag över 4000 besöker per dag på min blogg tack vore David.

Tjäna pengar på sin blogg genom blogbiz bloggportal

Vi har över 60 bloggare som tjänar pengar genom oss och som bloggar hos oss. Vissa som är offentliga tjänar över 30 000 kr bara genom att de finns hos oss. Självklart är de också duktiga bloggare och har ca 200 000 besökare i veckan.

SEO viktigt för att tjäna pengar på sin blogg

Det är David också som ska ordna personalfesten för våra 4 skribenter, mig och en f.d anställd på Blogbiz som heter Anita Lindholm för lång och trogen tjänst på Blogbiz. Det sista var ett skämt Anita slutade ganska tidigt på Blogbiz men vi samarbetar på annat håll hon och jag. Anita är mycket duktig teknisk och är författare hon har varit med länge som bloggare och flyttade sin blogg då hon ville expremintera mer med bloggen.

I morgon kommer Anita till mig då det är hon som utbildar mig i hur man startar upp e-handel. Hon är bland de mest duktiga jag har mött i Sverige gällande teknik och e-handel. Det händer så mycket just nu att jag inte får plats med allt i ett inlägg.

En tanke om “Tjäna pengar på din blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *