En dag man sent glömmer

Jag ska prova något jag sent kommer att glömma nämligen en upplevelse som jag har fått i julklapp.

Upplevelse är något som inte går att beskriva i ord utan du måste själv uppleva det för att veta hur det känns. Har du dessutom turen att det finns i den stad du bor i så kan du räkna dig lycklig lottad.

upplevelse

Upplevelse är något vi alla borde få vara med om. Det är som flyg en Vindtunnel utomhus så det gäller verkligen att hålla i sig och njuta av denna upplevelse fyllt ut. Denna upplevelse kan du få uppleva om du bor i min stad Uppsala eller om du bor i vår huvudstad nämligen Stockholm.

Konferens

Man skulle också kunna ta och samla massor av vänner för att testa dessa saker. Eller varför inte om ni är på konferens i Uppsala eller Stockholm så kan personalen boka in detta för att även ha det kul tillsammans. Många gånger på konferens så samlas man och går igenom företagets angelägenheter. Någon gång måste man också roa sig även om man är på konferens. Tex så är jag franchisetagare av ett kaffevarumräke som är svensk bolag. Varje år bjuder de in oss på 3 dagars helgkonferens där det ingår frukost, lunch och middag. Samt så bjuder de alltid in en föreläsare och på kvällen är det fest. Vad jag önskar att de även kunde boka in en sådan upplevelse för att se hur modiga alla är. Folk är många om att berömma sig själva och hur modiga de är. Medans på en sådan upplevelse skulle vi verkligen se vem som verkligen är modig.

Vädret är viktigt

Det hade varit bra att klä sig efter vädret då detta sker utomhus. Är det regn ute så får du har på dig dina regnkläder. Är det varmt så räcker det med vanliga kläder bara så att du är bekväm. Nu när vi inte vet om det är varmt eller kallt så får man ta reda på hur vädret är innan man utsätter sig för saker och ting.

Jag kommer definitivt att prova detta då jag aldrig förut har provat det. Även barn kan.

Tur att jag bor i Uppsala så att jag kan prova detta och dessutom ta bilder. Alla bilder jag tar kommer vara ett minne för evigt. Du kan även ta med dig dina vänner och bara njuta av dagen och känna er fria medans ni utför detta.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *