En extra bostad på gågatan

Jag har en önskan att ha en extra bostad på flera ställen runt om i Uppsala och några i Stockholm.

Jag har bostad i centrala Stockholm om jag vill stanna kvar och sova. Bostaden är inte riktigt min utan tillhör  en medlem av min familj dvs familjemedlem.

Jag önskar ett kontor eller bostad på Gågatan i Uppsala dvs den gata som inte har några bilar eller bussar. Då ska kontoret eller bostaden vara på bottenplan och sticka ut så att det finns en tunnel igenom själva bostad så att folk som passerar den går igenom den dvs igenom tunneln. När man väl sitter i sitt kontor och jobbar ska man kunna se alla passerande människor och butiker utanför. Detta för att man numera jobbar så mycket digitalt att man skulle behöva denna typ av bostäder och kontor för att se och känna rörelse medans man jobbar.

Jag vill då ha ett altanräcke av glas på ovanvåningen och glasräcke nedtill kontoret precis som bilden nedan visar.

Just nu jobbar jag mycket digitalt då jag även har startat en e-handel. livsmedel, bloggportal och ett dataprogram som jag är verksam i dvs har en typ av avtal med grundaren av dataprogrammet.

Jag har otroligt mycket att göra varje dag och behöver faktiskt rutiner för att inte jobba dygnet runt och året runt. Jag behöver fasta tider dvs att efter en viss tid inte sitta med dessa digitala arbeten jag håller på med hela tiden.

Jag har verkligen stora planer för år 1921 och känner att jag närmar mig mina planer för varje dag som går. Jag vill också hjälpa så många människor som möjligt att nå sina mål med digitala och sociala medier. Jag är i dag ett stort stöd och hjälp för många och jag hopps kunna hjälpa ännu fler människor på vägen. Jag har alltid varit den som sträcker ut en hand och hjälper till där jag vet att hjälp behövs. Många människor vänder sig också till mig för att få hjälp med sina verksamheter då de vet att jag förutom tystnadsplikt också har ett stort hjärta för mina medmänniskor. De människor som missbrukar denna sida av mig brukar själva möta på  3 gånger värre människor än sig själva. Man ska aldrig hämna på människor för universum är mästare på att läxa upp människor som kliver på andras tår eller försöker spela på samvetet hos andra människor.

2 tankar om “En extra bostad på gågatan

  1. Rebecca säger:

    Du menade 2021 va? Inte 1921? 🙂 Hoppas du hittar något fint, känner igen hur viktigt det är med rutiner för att inte arbeta dygnet runt, eller plugga. Hoppas du får en fortsatt fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *