Gör din egen affirmationslåda!

 

Önskar du att kunna köpa kaffe online eller bara göra en önskelista och goda affirmationer?

köpa kaffe online
Köpa kaffe online eller bara beställa ekologisk kaffe för att sedan sitta ned och göra dina affirmationer.

Gör din egen affirmationslåda!

Samla dina affirmationer, önskningar och drömmar på ett speciellt ställe, som till exempel i en vacker ask eller låda. Här visar vi hur du enkelt gör din egen affirmationslåda och hur du använder den för att uppnå dina mål. Glöm ej att dricka en kopp kaffe och glöm ej köpa kaffe online om du ska göra denna affirmation.

Det här behöver du:

En låda i trä med lock (den på bilden kommer från Panduro).
Hobbyfärg i blått, guld, vitt och svart.
Ofärgat hobbylack.
Kalkeringspapper.
Fint papper att skriva dina affirmationer på. Finns i hobbyaffärer.

Så här gör du:

1. Måla först lådan i grundfärgen (blått) och låt färgen torka helt.
2. Skriv ut och rita av mönstret som finns länkat nedan och för över motivet på lådan med hjälp av kalkeringspappret. Lägg först kalkeringspappret på lådan och sedan pappret med motivet. Fyll i alla linjer med en penna.
3. Måla motivet med en färg i taget. Låt varje färg torka helt innan du fortsätter måla med en annan färg. Låt torka helt och lacka sedan med ett färglöst hobbylack.
4. Nu kan du lägga ner lappar med affirmationer i din vackra ask.

KLICKA HÄR FÖR ATT SKRIVA UT MÖNSTRET!

Så använder du din affirmationslåda:

  • Lägg ner små lappar med affirmationer. Skriv till exempel: ”Jag är lugn och sansad och visar vem jag är på jobbintervjun nästa vecka” eller ”Jag accepterar och älskar mig själv för den jag är” eller ”Jag bor i mitt drömhus med en stor frodig trädgård”.
  • Affirmationerna ska vara i ”nutid”, som att det redan har hänt, och gärna specificerat med detaljer. Det blir extra magiskt när man inser att även detaljer har en förmåga att slå in.
  • Gör gärna en liten ritual inför att du lägger ner lappen i lådan. Du kan till exempel meditera, tända en rökelse eller ett ljus, lyssna på lugn musik eller be en bön.
  • Lägg ner så många lappar som lådan rymmer, och har du någon sak som symboliserar något du drömmer om, går det också fint att lägga ner om den får plats.
  • Glöm inte att inga drömmar är för stora. Ha bara tålamod, tillit och låt universum sköta resten.
  • Du kan även önska dig att köpa kaffe online och vips kommer detta att ske.
  • Om du ej hittar det du önskar dvs köpa kaffe online se till att köpa te eller något annat som tillbehör till köket online.
  • Att köpa kaffe online är något alla människor önskar sig och kan prova sig fram.

Vill du dricka extra god kaffe och köpa kaffe online så har du hittat rätt för här har du ekologisk kaffe online som dessutom är kunglig hovleverantör vilket innebär att kaffet går till kungen.

Tänk på!

Dina önskningar kommer inte alltid tillbaka i den formen som du tänkt dig. Kom ihåg att universum kanske har en bättre plan för dig än det du hoppas på, så ha tillit. Allt du önskar kommer ske oavsett vad det är du önskar dig bara det du önskar dig för gott med sig till dig och till andra människor. Det är det man menar med att största av allt är kärleken och det godaste som finns är en kopp kaffe.

Design: Helene Lissman

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *