Så här ska min drömbil vara

Jag har en stor dröm som någon gång kommer gå i uppfyllelse för att jag ska kunna jobba mer.

Ovan när jag var med i tv programmet Outsiders min största stolthet här i livet tack vore programmet strömmar det in jobb till mig som jag måste ut till.

Jag önskar helst av allt att min bil ska gå per automatik dvs jag skriver in adress så ska bilen ta mig dit utan en chaufför, Detta är något som någon i framtiden får komma på hur man ska göra för att min dröm ska få i uppfyllelse. Just nu får jag nöja mig med en privatchaufför som tar mig dit jag ska.

Hur ska min chaufför vara?

Det ska vara en allt i allo person som både ska städa åt mig när jag är hemma och som ska laga min mat 3 ggr per dag. Personen ska även handla åt mig när det behövs och kunna bo i min gäststuga på dagarna tillsammans med sin familj för att alltid kunna finnas till hands. Jag vill även vara god vän med dem jag jobbar med då det är för mig otroligt viktigt att ha en bra kommunikation med människor jag jobbar med. Detta betyder inte att de ska kunna kliva över mig eller att jag ska kliva över dem. Ingen ska kliva över varandra här i livet alla har samma värde oavsett hur vi jobbar och hur mycket vi tjänar. Pengar är inte vårt pris utan det är enbart vad som finns i våra hjärtan som är vårt verkliga pris. Du kan inte köpa dig en plats i mitt hjärta utan du kan bara få en plats beroende på hur ditt hjärta ser ut.

För mig är en bil det viktigaste som finns för att jag ska kunna jobba. Det ska även finnas plats att sova i bilen och även plats att duscha och jobba. Ja som ni märker så vill jag har plats för allt i en bil för att ha en bil med sig är som att ha med sig sitt hem överallt. Jag har också goda vänner som bor i Saljö Boo en duktig ung PR agent och på väg till henne skulle jag verkligen inte vilja att min bil stannade på vägen. Som tur är finns bilverkstad Saltsjö Boo som är bra för mig när jag är på väg dit.

Snart ska jag åka till Saltis igen som man brukar kalla Saltjö Boo för att titta på konst som vår gemensamma vän har skapat med sin kreativitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *