Ordning och reda är min melodi

Sponsrad inlägg i samarbete med Duostation.com

Just nu driver jag tre olika bolag och i varje bolag har jag redan flera anställda i var och ett av dessa bolag.

Jag startade med bloggportalen där jag har över 150 bloggare i dag där 100 av dem verkligen är ambitiösa och duktiga som bloggar varje dag. Precis vad jag önskade mig när jag fick hjälp av min granne och kollega att starta upp den. Ett företag i Stockholm tog då hand om att starta upp den helt från grunden så att den inte skulle likna någon annan portal. Det gör den heller inte då bloggare hos oss är väldigt nöjda med alla våra tjänster och vi håller på att utveckla den mer och mer.

Sedan har vi livsmedelsbranschen som jag också har startat upp helt ensam utan hjälp från en enda person. Produkt, pris och utseende är helt färdig och kommer vara i butikerna till våren. Vi har även e-handel för våra produkter och allt går som en dans på rosor.

Hur håller jag reda på alla dessa företag?

Jag har varit inne på hemsidan för Duostation.com för att se hur jag kan hålla reda på alla företag som jag håller i. Jag tittade runt lite på deras tjänster och såg då vad de kan hjälpa till med för att jag ska kunna hålla reda på allt som jag håller i just nu. Vi har tex listor på allav våra bloggare och snart måste vi ha listor på alla våra kunder inom livsmedel också.

  • Inventera datorer, switchar, skrivare m.m. automatiskt, Skrivare har jag och är något jag använder flitigt. En skrivare är guld värd dessa dagar för annars måste man vända sig till ett tryckeri som tar otroligt höga priser när de skriver ut. Här har du dessutom extra hjälp av denna tjänst att koppla in till din skrivare.
  • Håll reda på avtal, kostnader och skapa debiteringsunderlag. Just nu har jag använt mig utav Kivra och vill utöka tjänsten så att jag kan ta del av Duostations tjänster också inom just avtal och kostnader.
  • Sköt installationer och avinstallationer centralt
  • Schemalägg återkommande underhåll vilket för mig hade varit en lättnat att det dessutom är schemalagd  jag älskar allt som är schemalagd dessutom.
  • Bygg upp en gemensam informationsdatabas. Detta är A och O enligt mig för att en verksamhet ska fungera så smidigt som möjligt. För då kan ingen anställd säga “jag visste inget” för allt är gemensamt och går ej att missa.
  • Skanna och länka dokument detta är också supertjänst då man även kan tex scanna kvitton som hamnar i ett moln som din revisor direkt kan ta del av. Jag brukar annars plocka fram min mobil och ta bild på allt och det vore ännu enklare att bara ta och skanna av det som är viktigt så får det samlas i ett moln som jag senare kan använda mig utav eller skicka direkt till berörd person som kan ta del av den.
  • Ta enkelt fram rapporter som kan återanvändas tex om man har möte och behöver en rapport till just det mötet så är det superenkelt att bara plocka fram det.
  • Fjärrstyr datorer/tunna klienter vad man menar här tror jag att man genom avstånd kan styra datorna.
  • Hantera alla programlicenser här kan jag dessutom anlita vår tekniker vi har på portalen för han är duktig när det gäller licenser.
  • Samla in loggar från servrar och övervaka servrar, switchar etc Server är något som verkligen är till nytta speciellt när bloggar ska flytta sina plattformar till oss.

Som ni ser ovan så finns det så många tjänster att få genom dem att jag ville rada upp allihopa och beskriva i detalj varför vissa av dem är extra viktiga för just min verksamhet. Jag har ju 3 verksamheter och behöver hålla i sär dem samtidigt som jag behöver hålla ihop dem. Anledningen till att jag behöver hålla ihop dem är för att vissa anställda finns i alla tre företag. Man kan då även få behörighet till information i alla tre företag beroende på vilken tjänst man har och i vilka företag man ingår i.

Jag har även många frågor som jag inte riktigt förstår och då kan ni som jag boka en gratis demo hos dem genom att fylla i ett formulär på deras hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *