Mina planer 2021

Sponsrat inlägg i samarbete med Villförsäkring.se

Jag har stora planer för 2021 men det ska ej ske över en natt dvs nyårsafton utan detta har jag planerat in under hela mitt liv men 2021 ska det ske.

Jag har varit dum och klivit av saker som förut fungerade för mig och därför måste jag kliva på tåget igen för att aldrig mer kliva av. Nu kommer jag sitta på tåget tills att det jag önskar går i uppfyllelse. Jag ska också flytta närmare Uppsala centrum i en stor byggnad som är som 5 villor i ett hus. Jag vill kunna ta över en av nationerna i Uppsala då jag vill att spöken ska ingå i priset. Sedan ska jag även köpa en katt som ska sitta i fönstret och titta ut.

När man flyttar till större eller villa finns det vissa saker man måste tänka på. När det blir översvämning så är det en kostnad du själv måste stå för. Om det bli stopp i talett eller om vattnet inte fungerar är det också något du själv måste stå för. Om taket ska läggas om eller väggar på utsidan och insidan ska renoveras pga av skador eller översvämning är det också du själv som m måste stå för alla kostnader. Det kan blir din dyraste historia om du inte skaffar dig en villaförsäkring.

Just nu bor jag i en lägenhet mitt i centrala Uppsala och vi skulle bara koppla in en diskmaskin. Detta gick inte utan vi fick översvämning i hela huset så att 3 rum blev drabbade och golv i hela vardagsrummet fick bytas. Det var parkettgolv vi hade som redan var dyr nog och de fick lägga in ännu en parkettgolv som blev ännu dyrare då det var ännu bättre kvalité. Jag gillar golv som går att dammsuga lätt dvs dammsugaren ska enkelt glida och inte ha några stopp och hinder.

Hade vi inte varit försäkrade hade vi behövt flytta ut til en koja i skogen för så dyra kostnader skulle det bli annars eftersom allt i huset drabbades. Det kom dessutom vatten in till grannen som bodde under oss så att även den personen fick lite skulder på sig pga av oss. Detta är inget att leka med då ingen vill drabbas av olyckor och skulder. Man ska heller inte tänka att det händer inte mig för jag umgås i bättre kretsar. Detta handlar helt enkelt om en litet fel som kan bli ett stort fel som sedan ej går att få stopp på som i vårt fall. Vi har i varje fall nu lärt oss vikten av villaförsäkring och hur viktigt det är att inte chansa här i livet. Man ska verkligen planera sitt liv och sin ekonomi in i minsta detalj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *