Med Runar Sögaard och Sofiero Rosteri på SAS hotell i Stockholm

Jag brukar ta mina möten på den närmaste hotell vid tågstationen så att jag inte behöver gå igenom centrala Stockholm. Har haft möte med Runar Sögaard och gått igenom hans nya bok tillsammans med Jonas Scharp från Sofiero Rosteri.

Innan jag skulle på mötet så upptäckte jag att det stod helt still i handfatet då jag skulle tvätta händerna. Jag kom då på att jag hade ett medel hemma som jag blandade ihop med kokande vatten och sedan lät den rinna igenom handfatets alla små hål och ytor. Det tog ett tag men efter ett tag så rensade den i avloppet så att vattnet i handfatet kunde rinna iväg utan hinder. Detta är något som händer om det tex fastnar toapapper eller något annat i rör och avlopp. Det är inget bra om man tex skulle missa det helt för då skulle vatten börja samlas i handfatet och sedan skulle det samlas vatten i badrummet. Vad händer sen när det samlas i badrummet tror ni? Jo då kommer vatten att spridas i hela huset och du kommer då få göra som vi fick göra dvs rensar hela huset bara för att du missar ett handfat som vi gjorde.

Passa er riktigt noga för dessa saker för det kommer sedan kosta er flera månadslöner framåt. Jag har räknat ut hur mycket saker och ting kostar när man renoverar. Att tapetsera om utan tapeter dvs bara måla vitt i ett rum kostar ca 10 000 kr. Att byta golv till det mest billigaste kostar också 10 000 kr och då är inte den billiga valet av golvet inräknat. Så att det bli stopp i avlopp kan kosta dig det dyraste i din livs historia om du inte gör något åt det.

Mötet nedan gick bra och vi kom överens om vissa saker vi ska samarbete med inom närmaste framtiden. Allt kan ej skrivas ut i en blogg då alla läser det man skriver. Vissa saker håller vi mellan 4 väggar tills att allt är färdigt och sedan får vi se hur vi lägger upp det på bloggen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *