Nymålat när du ska bjuda hem folk

I dag kommer jag endast gå ut för att köpa lite coca cola och hämta ut mediciner sedan ska jag vara hemma då jag väntar fint besök i morgon.

Jag kommer ha en privatlärare hemma hos mig i morgon som ska visa mig hur jag lägger ut mina egna varumärken på e-handel. Jag är van att ha hembesök när jag samarbetar med företag av olika varumärken. Jag driver så många sidor på nätet och därför lätt förhandlar med olika företag som gärna kommer på hembesök i stället för att jag ska besöka dem.

Jag föredrar då att det ska vara nymålat hemma om jag ska ta emot besök också. Inte så pass nymålat att det luktar nymålat utan att det verkligen ska blänka nymålat. Jag har just nu målat om hela min lägenhet i vit färg dvs inga tapeter i något av rummen utan allt är vitt. Jag tycker just att vitt är snyggast när det kommer till väggar för då kan man själv bestämma vilka tavlor man ska ha på väggarna. För snart ska jag också beställa hem en snygg tavla som ska sättas upp i alla rum.

Jag har också plats i Stockholm där jag kan övernatta varje gång jag är på uppdrag i huvudstaden. Det ligger då på Sveavägen i Stockholm och har även plats i Täby centrum om jag så önskar. Mina möten i Stockholm brukar jag då ha i lokalen på Sveavägen och även där önskar jag då att allt ska vara nymålat innan jag tar emot mina besök. Har du snygg golv och målade väggar så ser allt mer proffsigt ut. Dina gäster ska direkt känna att det är rent och snyggt i dina lokaler. De ska inte känna att det var 100 år sedan någon renoverade utan de ska känna att allt du gör är aktuellt hela tiden. För när man skjuter upp på renovering så brukar man skjuta upp på allt livet. Börja ditt liv med att renovera hela din lägenheten och alla dina lokaler så att du känner att du har ordning i livet. När man har städat och rent i sina lokaler så ser dina gäster på dig med helt andra ögon. En gång hade jag Skype möte med en person som satt i ett rum som inte alls var fint och själv hade pyjamas på sig. Detta gjorde att jag då inte tog personen på allvar. Om personen i stället hade suttit i ett nymålat rum med snygga kläder så skulle jag säkert tro på personens affärsidé. Tyvärr så fungerar vi människor så att när en person har ordning och reda på lokalen och sin klädstil tar vi personen mer på allvar än om personen inte har det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *