Inbjuden till Årets kock final med prins Carl Philip i spetsen

Jag har nu jobbat med kungafamiljen i flera år och följer med på olika representationer runt om i landet. Dessa bilder är från förra året som skickades till mig av presschefen som bjöd in mig. Varje år så brukar flera olika företag sponsra detta event med dryck, mat och annat gott som har med bageri att göra. Dvs allt som man kan baka med båda söta bakelser och mindre söta bakelser.

I år är allt digitalt och därför är det inte lika lätt att smaka på produkterna. Jag kommer få hem ett kit med frukost när jag väl är med på pressmötet och det tycker jag är kul. Något som är viktigt om man ska ha denna typ av event är en slipad golv från Golvslipning i Stockholm. Lokalen vi befann oss i var i Globen och där var jag även när ICA hade pressmöte. I dessa lokaler ser man alltid så vackra slipade golv som fångar ens uppmärksamhet. Minns också en hjärnexpert som visade hur hon hade filmat kungliga slottet innan vi gick in till pressmötet tillsammans. Hon jobbade både som expert inom hjärnans aktivitet och tillsammans med sin kollega var den som hade filmat kungliga slottet och Drottningholsm slott. Det var bred filmning dvs man kunde se hela rummen och vinkla fram och tillbaka. Alla golv i slottet blänkte också mycket fint och jag förmodar att de har anlitat golvslipning i Stockholm tex Golvsliparnastockholm.nu som är mycket populära kring Stockholm för alla som vill ha blanka golv. När ett golv är blankt och fint så förknippas det med att hela huset är kliniskt rent. Finns inget värre än när golv och väggar ser dammiga ut.

Jag vill att allt ska blänka så att man blir riktigt bländad när man kliver in i en sal. I blanka salar ska man även ha speglar så att folk som dansar balett lätt ska kunna dans och spela in sina danser. För balett är något som är mycket populärt och då är det viktigt med blanka slipade golv och rena speglar. För då slipper man irritera sig på massa små fläckar på golv och väggar. Allt ska vara så rent nuförtiden för att undvika baciller och smuts. Folk är mer medvetna än någonsin om hygien och rena vackra ytor.

De har också en blogg som ni kan gå in och läsa mer om deras vardag samt be om en offert och då gäller det att ni ska mäta hur stort ni bor. De själva kan också komma förbi och mäta för att sedan sätta ett pris i form av en offert.

Även om man har en klinisk ren slipning av golvet på dessa event så får man inte glömma att sopa med jämna mellanrum för det händer lätt att folk tappar mat mm på golvet. Håll alltid rent när ni har event på en kunglig nivå. Lycka till med era event och snygg golvslipning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *