5 rutiner och vanor superentreprenörerna använder

Vet du vilka rutiner och vanor framgångsrika företagare har?

Jag kan säga att det bästa är att äga en bil så att du kan vara fri och röra dig vart du vill. Det ultimata är att ha en egen chaufför samt en lyxig husvagn liknande bil så att du också kan sova om vägen är lång. Du ska även kunna ha kök, badrum och toalett för att spara så mycket tid som möjligt. I stället för att lägga din tid på att resa och bara sitta så utnyttjar du din tid för att tex vakna och äta frukost innan du är framme i din destination.

Trafikförsakring.se är en guide om försäkringar för fordon och det är också något jag rekommenderar för er som reser mycket och behöver stor kunskap om er försäkring. Det finns massor av bra tips som du kan ta tillvara på medans du reser från ett möte till ett annat möte. När du reser ska du verkligen utnyttja tiden till fullo så du inte behöver komma hem med en hög papper som du ska gå igenom och försöka förstå dig på. Den person du anställer som chaufför ska ha fler egenskaper än att bara var en chaufför. Tex så ska samma person vara kock, revisor, städare och chaufför. Detta för att inte behöva anställa så många personer när du ska utföra dina arbeten. Jag väntar tex nu ett samtal ca kl 14.00 från Saltsjöbaden området då jag är på god väg och komma ut med mitt eget varumärke som i dag historisk tid blev helt färdigt med sitt utseende dvs förpackningen.

Tex precis när man kommer in i området på nya industriområdet i Uppsala finns en rondell där vår kung Carl Gustaf råkade ut för en olycka för några år sedan. Även kungafamiljen har säkert trafikförsäkring då de reser varje dag i tjänsten förutom dessa tider då allt sker digitalt. Därför har jag inte heller kunnat jobba med kungafamiljen på samma sätt som jag gjorde innan. Jag behöver också ta paus från alla deras representations uppdrag för att kunna engagera mig i mitt eget företag.

Detta är vad jag som entreprenör rekommenderar er att ni ska ha en bil, trafikförsäkring och en chaufför som är en allt i allo för att lyckas som entreprenör. Ni spar otroligt mycket tid om ni går efter dessa enkla knep som jag delar med mig av här i bloggen. Jag har lyckats mer på egen hand än vad jag gjorde när jag var delägare med ett par människor tagen från en komedifilm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *