Nu är utsidan på min produkt helt färdigt!

Utsidan av min produkt är helt färdig och den har gått till produktion och tryck.

Samt så har jag också avtal med en mycket stor börsnoterad företag som bara väntar på produkten. De har fått prover innan allt gick till produktion och tryck.

Även portalen blogbiz växer och vi omsätter mer på 1 en månad än vad andra bloggportaler omsätter på en månad. Jag har ett brett nätverk som jag har byggt upp genom att jag har vunnit förtroende från de människor som jag har knutit värdefulla kontakter med. Ärlighet är det viktigaste när man bygger upp en verksamhet och att vara tillgänglig. Jag har över 100 bloggare och vi närmar oss faktist 200 bloggare. Jag har lagt ned 4-5 timmar med varje bloggare för att de ska lära sig allt och bli självständiga.

Många av våra bloggare har också blivit mina vänner och samarbetspartners på annat håll utanför bloggen.

När man har så här många bloggare och ska ordna event så vet jag att det finns verktyg för att hantera event, konferenser, möten och kurser för bloggare. Man får också väldigt bra uppsikt över alla anmälningar, kan skicka påminnelser, hantera betalningar och har tillgång till all nödvändig statistik i realtid. Realtid innebär att man ser allt här och nu tex med google doc kan man också göra det och det är något jag och våra skribenter använder oss utav. Detta skulle bli en perfekt eventsystem för våra bloggare då vi ordnar kurser, träffar och andra utbildningar för våra dem. 

Snart kommer all design på blogbiz ändra och en helt ny logga håller på att framställas.

Mina tips på lyckad nätverkande

  1. Var ärlig och snäll mot dem du nätverkar med tex bloggare
  2. Se till att de känner sig bekväma när de kontaktar dig
  3. Ljug aldrig för människor var ärlig
  4. Anklaga aldrig människor för saker de aldrig har gjort
  5. Skäm aldrig ut människor inför andra
  6. Uppmuntra människor till att tro på sig själva
  7. Sänk dig aldrig genom att vara nedlåtande mot andra människor
  8. Hjälp alla som ber om din hjälp
  9. Lyssna på alla som behöver prata av sig
  10. Döm aldrig människor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *