Jag verkligen älskar stora salar

Något jag verkligen önskar när jag ska byta bostad är att ha en stor konferenslokal med plats för ca 50 gäster eller mer.

För att man då också inte ska besväras av varandra om man vill ha lite mindre grupper så kan man alltid använda sig utan en rumsavdelare. Med rumsavdelare så delar man upp rummen liksom i små rum så att man kan ha små grupper om man tex ska ha grupp arbeten. Man bör även tänka på att inreda konferenslokalen fint för att imponera på sina gäster.

Jag brukar ha som tumregel att har en person eller företaget fina konferenslokaler eller kontor så är det också en lyckad person som man kan samarbeta med.

Man ska också titta på ett företags omsättning för att skapa sig en bättre bild av vad det är för företag innan man ger sig in på samarbeten. När våra bloggare kommer på besök så tar jag emot dem i Uppsalas största konferenslokaler och på det sättet också bygger upp ett förtroende. Har man inte ens ett kontor eller konferenslokal så blir det heller inte ett seriöst intryck.

Jag brukar heller inte springa efter dem som väljer bort vår portal då jag vet att det också är människor som aldrig kommer att kunna göra bra val här i livet. Det var en gång en av bloggarna som sa att hon kunde få in en person som en gång hade lämnat portalen. Jag svarade med att jag verkligen inte vill ha in någon som en gång lämnat en portal. För den sorten kommer uppta otroligt mycket waste of time genom att aldrig kunna ta några vettiga beslut i sina liv. Sådana människor som inte kan ta bra beslut när det kommer till business kan heller inte ta bra beslut när det kommer till vilka människor de ska lita på. Hos oss tjänade denna person pengar och när personen flyttade så levde personen endast på sin a-kassa. Det säger otroligt mycket om personens dåliga beslut och den sorten springer man aldrig efter.

Den konferenslokal som är den största i Uppsala saknar lite tavlor som både pryder rummen och som faktiskt blir ljuddämpande. För tomma rum kan lätt eka och det är något jag verkligen inte rekommenderar. Därför använd er utav både mattor och tavlor på ert kontor eller konferenslokaler. Helt ska ni inreda så snyggt så att ingen vill gå in med skorna för att det ska bli så hemtrevligt som möjligt.

Posters med kotte är också något mystiskt som jag älskar. För jag älskar allt med djur, mat och natur därav mina val av tavlor och posters. Även nedan Poster är från Bimago.

Ett svar på ”Jag verkligen älskar stora salar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *