Duktiga entreprenörer som saknar självkänsla

Jag bor centralt i Uppsala och här hos mig bygger de om precis hela tiden. Byggnadsarbete verkar aldrig ta slut för något slutar och något startar.

Jag klarar inte av den typen av ljud när jag ska sova, men jag klarar av den om den inte är för hög. Är den på lagom nivå så klarar jag ändå av att sova och dessutom så får jag ett lugn i mig när jag hör att man bygger om. Detta med att jag känner mig lugn kommer från en period då jag inte ville gå ut ur sängen för att det var kallt och snö därute, men att jag kände mig tvungen till att kliva ut ur sängen. De dagarna brukar jag enkelt skicka ut ett sms och tala om att jag inte kan komma, men talade aldrig om varför. Skulle jag säga att jag behövde sova mer skulle nog folk bli väldigt irriterade.

Möte med Dogge Doggelito

I morgon är jag tvungen att ge mig ut för jag ska träffa artisten och rapparen Dogge Doggelito för att han ska få utbildning och ska intervjuas av två journalister som jag har bokat in åt honom. De som är journalister är även bloggare hos oss så jag har en bra blandning av nätvek med fantastiska entreprenörer hos oss.

Entreprenören/eventfixaren som saknade självkänsla

På fredag ska jag också ha ett mycket spännande möte med en kvinnlig entreprenör. Jag vill inte längre skriva ut allt bloggen för det finns folk som saknar kapacitet och ta hand om sina egna liv så de försöker i stället förstöra för folk som är ambitiösa. En av dem har dessutom kontakt med alla kända personer i Sverige ändå hakar människan upp sig på just mig och mitt liv. Jag trodde faktiskt att vissa personer hade ett spännande liv till den graden att de inte hann med andra. På denna människa ser jag att personen totalt saknar respekt för andras integritet och samtidigt också saknar tilltro på sig själv. När jag ser på denna person så ser jag en otroligt duktig entreprenör som verkligen har byggt upp en kundkrets för sina event.

Varför gör inte denna person något bra av sina kontakter? Varför jaga en av dem (jag) som människan skulle kunna dra nytta av i stället. De tår du trampar på i dag kan vara sammanlänkad med den hand du måste be om hjälp av i morgon. Livet är så enkelt ta vara på dem som du kan dra nytta av som är ärliga. Livet är också lika enkelt som att jag kan totalt ta avstånd från denna människa synd bara att människan driver häxjakt på mig. Synd att människor i stället för sin häxjakt inte ser att man faktiskt kan dra nytta av varandras olikheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *