Morgontrött? Så kommer du upp klockan fem och gillar det

Brukar du säga; ”jag är ingen morgonmänniska”. Eller är du en av dem som behöver en väckarklocka som drar av dig täcket och piskar dig som Kalle Anka på husvagnssemester för att komma upp? Alla kan lära sig att studsa upp ur sängen på morgonen. Tror du oss inte? Testa dessa 7 steg och se vad som händer.

Problemet är inte att inte vakna upp för det gör vi alla tillslut varje dag – problemet är att vakna upp och att vara exalterad. Kosio Angelov är bästsäljande författare och en frekvent Youtubare. Vi rekommenderar varmt hans populära YouTube-klipp som handlar om alltifrån hur du blir mer produktiv till hur du kan göra ditt liv lättare. Enligt Angelov kan alla bli morgonmänniskor, det handlar bara om att ändra dina vanor och att göra som framgångsrika människor gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *