Industriellt inlägg

Sponsrat annoninsinlägg

Detta är ett inlägg i riktig industrianda, som ska fokusera på O-ringar. Många har säkert inte en aning om vad detta är eller används till, så låt mig förklara. O-ringar används inom en mängd olika områden. Antingen som tätningselement eller för att aktivera hydrauliska tätningar och avstrykare av glidhylstyp. Således är det vanligt att använda O-ringen i princip alla industrigrenar, inklusive flyg-, fordons- eller verkstadsindustrin. Tätning innebär ett maskinelement med syftet att hålla två medier, exempelvis vatten och olja åtskilda. Tätningar delas in i fasta och rörliga tätningar. O-ringen är positiv på så vis att den kan användas både som fast och rörlig tätning. 

 

Ett företag som jobbar med detta är Jila Industriförnödenheter AB. De har under 20 års tid levererat tätningar och ritningsdetaljer i gummi, plast, naturmaterial, ptfe och metall. De arbetar för att matcha inköp av industridelar från hela världen med sina svenska kunders behov. På grund av sin långa erfarenhet har de stora kunskaper i att ge sina kunder rätt produkt i rätt kvalité till rätt pris.

 

Deras o-ringar är tillverkade i enlighet med Svensk och internationell standard. De erbjuder samtliga material och dimensioner; Gummi, Ptfe, Metall, Inkapslade o-ringar, ptfe/silikon, ptfe/viton. De allra flesta av materialen levereras enligt de livsmedels, läkemedels och övriga kvalitets godkännanden som finns inom industribranschen idag. 

 

Låter det krångligt? För den som inte har koll på branschen är det givetvis svåra begrepp och det kan vara svårt att förstå sammanhanget. 

 

Om du vill lära dig mer om O-ringar och dess användningsområde eller om du helt enkelt är i behov av inköp så är Jila industriförnödenheter helt klart rätt företag att kontakta. De hjälper gärna till och ger alltid prisuppgift inom 24 timmar. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *