Löfbergs blir leverantör till Waynes

Löfbergs och Waynes Coffee har ingått ett nytt kaffesamarbete.

Kafékedjan Waynes och Löfbergs har inlett ett samarbete där den senare från och med nu blir exklusiv leverantör av kaffe till Waynes samtliga kaféer runtom i världen.

– Vi delar passionen för den svenska fikakulturen, och har samma syn på kvalitet och hållbarhet. Det ekologiska kaffet är kärnan i Waynes verksamhet, och därför har det varit viktigt för oss att hitta en leverantör som delar våra värderingar och har samma fokus på den goda smaken. Här är Löfbergs en perfekt partner som kan förstärka vårt erbjudande, säger Mats Hörnell, vd på Waynes i en kommentar.

Waynes har tillsammans med Löfbergs tagit fram ett specialanpassat kaffesortiment med noga utvalda bönor från ekologiska och Rainforest Alliance-certifierade odlingar i Syd- och Centralamerika samt i Östafrika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *