Här ser ni mig i olika historiska skepnader

Jag älskar historia över allt annat på denna jord. Speciellt om det handlar om länder med monarki. Har aldrig intresserad mig för länder som är republik utan mer länder som är monarki.

Nedan ser ni mig i olika historiska skepnader som är målade av kända konstnärer. Oavsett om man tror på reinkarnation eller inte så vet jag att ju fler liv man lever desto klokare är man som person. Som Jesus sa i Bibeln när en människor gjorde fel var att man ska förlåta idioter för de vet inte vad de gör.

Min pappa har ett ordspråk för idioter och det är att man ska ej tala om för dem när de gör fel låt dessa människor alltid förbli dumma gör dem ej tjänsten att bli upplysta. Han menar att lägg ej energi på dem låt dem förbli idioter helt enkelt. Jag har en äldre bror som brukar säga att försöka tala med en idiot är som att försöka dränka en fisk i vatten.

Nedan Hurrem som var bland de mäktigaste drottningarna från den Osmanska tiden i Istanbul från 1400 talet.

Ett svar på ”Här ser ni mig i olika historiska skepnader”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *