har du köpt adventskalender än?

Har du köpt årets adventskalender än?

Marknaden för adventskalendrar har förändrats rejält sen en själv var liten. Det har gått från att vissa hade en tv/radio kalender hemma till julklappskalendrar med paket in absurdum.

Men det finns också bra adventskalendrar som är mer individualiserade utan att bli överdrivna. Varje lucka behöver inte innehålla en present för några hundra kronor utan det roliga är liksom själva öppnandet.

Hos adventskalendern.se kan du hitta alla möjliga tänkbara adventskalendrar. Du får en snabb överskådlig inblick i vad som finns tillgängligt och inser också fort att det finns mer att välja på än du initialt har trott. Här är det enkelt att hitta rätt adventskalender.

Du kan till exempel hitta chokladkalendrar, sminkkalendrar, tekalendrar, kaffekalendrar, ja allt du kan tänka dig finns hos adventskalendern.se

Det stora problemet är gissningsvis att välja en och hålla sig till den. Jag skulle gladeligen kunna klicka i en fyra-fem stycken och öppna dem hemma hos mig inför jul. Men kanske försvinner det mysiga med en kalender om man har hur många som helst?

Hur känner du med sådana traditioner? Är du en sån som tycker att man bara ska ha en kalender och njuta av den eller tycker du att man kan ha hur många som helst? Berätta i kommentarerna!

Det här med traditioner kring jul är ett ganska omdiskuterat ämne, lite av en het potatis så att säga. Vissa människor är extremt noga med sina traditioner och jag tror att 2020 kommer ställa till mycket oordning i många människors julfiranden.

Det positiva med årets julfiranden är att man kan ta tillfället i akt och prova nya sätt att fira jul. Kanske har du egentligen alltid velat fira ensam, skippa julen helt eller få börja öppna julklapparna mycket tidigare än vad de andra i sällskapet vill. Då är det ett ypperligt tillfälle i år att fira jul i mindre sällskap och därför kanske kunna influera resterande deltagare att göra så som du alltid har velat.

Som vuxen får man ju bestämma lite mer själv även när det gäller adventskalendrar, och om du har köpt flera kalendrar till dig själv så kan du ju faktiskt göra en fuling och ha en av dem som du öppnar varje dag medan du kanske öppnar varenda lucka redan den första december i en annan kalender. Bara för att du kan och vill liksom. För vem ska komma hem till en annan vuxen och ifrågasätta hur de öppnar sina adventskalendrar? Ja, det finns säkert nån som kommer ha åsikter men strunta i dem.

God jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *