Ulrika Karlsson och Tora Silverhoj är våra författarbloggare på blogbiz

Jag presenterar stolt upp Ulrika Karlsson (bilden nedan) och hennes bloggkollega (då de delar på en blogg) Tora Silverhoj som är framgångsrika och kända bloggare hos oss.

Alla våra bloggare som vi skriver avtal med tjäna pengar genom blogbiz så vi har nu en väldigt bra omsättning i bolaget då vi har skrivit kontrakt med 92 av våra 150 bloggare. Vi är 12 personer som jobbar på blogbiz och portalen bara växer och växer.

Tora är släkt med Jean Baptise Bernadotte dvs första kungliga från släkten Bernadotte i Sverige. För oss på blogbiz är det en ära att han en riktig Bernadotte släkting som bloggar hos oss. Snart kommer vi säkert dubba henne till Hennes kungliga höghet av Blogbiz.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *