Alex favoritsläktingen är i farten igen

Alex är en stamgäst hos mig och hälsar ofta på hos mig.

Jag och hans mamma Sabina Bergstedt håller på att utveckla ett koncept som kommer att finnas i varje svensk kök runt om i hela Sverige. Vad det är håller vi superhemligt då vi just nu håller på att skriva avtal med ett gigantisk bolag som finns i flera länder.

Wow det är så kul att växa och det med min egen familj och släkt numera. Killen på bilden är släkt med mig och kommer bli en arvtagare åt det vi bygger upp nu.

Jag går längre inte ut med vad det är jag är verksam i som jag gjorde en gång i tiden. Då jag vet att det finns människor som är lite väl nyfikna för sitt bästa. De orkar inte skapa något själva utan jagar hellre folk som är duktiga skapare. Jag har ett stort nätverk och har byggt upp ett förtroende som gör att mitt nätverk bara växer och växer för varje dag som går. Jag brukar dubba mig själv varje morgon till Hennes kungliga höghet Hertiginnan af Uppsala.

Ett svar på ”Alex favoritsläktingen är i farten igen”

  1. Jag är otroligt imponerad av dig Anne och grattis till din enorma drivkraft. Du är en stor förebild för mig och många fler. Lycka till med nya projektet????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *