Hur gör jag när jag ska starta företag?

Jag håller på att starta företag just nu och har nu fått hem registreringsnummer dvs organisationsnummer.

Jag är så otroligt stolt och kan också avslöja att hittills har företaget inte kostat mig en krona tvärtom så har jag tjänat in pengar utan att ens har jobbat utanför hemmet. Jag visste att mitt liv utan delägare skulle gå som på en dans. Med det nätverket jag har och de människor jag känner så kan det inte gå på något annat sätt. Just nu har jag kontakt med olika VD från börsnoterade bolag som vill samarbeta med mig på massor av olika sätt.

Jag är på slutet av min resa av att starta företaget. Jag slipper onödan möten som jag hade med mina f.d delägare där de kunde sitta och göra onödiga diskussioner och planeringar om var de skulle befinna sig om 3 år. De hade inga planer eller strategi hur de skulle nå dit. Det är som om jag skulle säga att om 3 år ska jag vara Påven i Vatikanstaten men har inga planer på hur jag tar mig dit. Man skulle kunna skriva en bok om hur ologiska skämt dessa människor var.

Det är också viktigt att spara pengar om du ska starta företag för du kommer behöva en logga som kostar ca 10 000 kr. Nu hade jag en duktig konstnär i min krets som är otrolig känd och en anhörig som är duktig. För mig kostade loggan inte en enda krona. Du behöver också någon som kan planera hur du ska sälja in produkterna. Jag behöver inte ens betala för det då jag har ett nätverk av dessa människor som är pålitliga och som på ett eller annat sätt tillhör min familj.

Hur jag än har gjort så har jag gjort allt själv utan massa delägare som bara satte käppar i hjulet för mig och för sig själva. Vad folk inte förstår är att är man delägare så ska man lyfta upp varandra för det är det enda sättet att lyckas. Det är som hatt hugga v sin egen arm och tro att man har gjort något bra. Jag är i varje fall mycket tacksam till att jag inte har någon delägare i det jag håller på med i dag. Jag spar mycket tid och jag klarar av allt själv då jag har otrolig bra självförtroende och självkänsla. Mitt självförtroende räcker både för mig och för att dela med mig till miljarder personer till. Sådan är jag och sådan är jag född till att vara så länge jag lever.

Även en sparad krona är en tjänad krona

Har man inte en sparad krona kan man även försöka att testa sin lycka om man har tur i spel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *