SEO tips för högre placering på Google

# 4: SKRIV UNIKT INNEHÅLL

När du publicera innehåll regelbundet är det en sak du måste vara medveten om. Som tumregel kan du alltid hålla fast vid det faktum att de stora sökmotorerna inte gillar ”duplicerat innehåll”. Sammantaget handlar det igen om användarupplevelsen. Google och de andra stora sökmotorerna vill visa användare unika och fantastiska användarupplevelser, så om du ständigt publicerar innehåll som du tidigare har lagt ut, både på din webbplats och i dina metabeskrivningar, kommer det inte att vara populärt. Om du inte kan hitta unika metabeskrivningar för varje sida, överväg om sidans innehåll är tillräckligt unikt i sig själv eller om du ska släcka ner eller skriva om en av sidorna.

# 5: ANVÄND RELEVANTA NYCKELORD I DINA BILDER

Bilder spelarfaktiskt stor roll för sökmotorerna. Att Google har tilldelat en hel sökruta till endast bilder borde säga lite om hur viktiga bilder faktiskt är. Hur ser det ut när du letar efter en viss bild? Du anger nyckelord i bildsökningen. Det är därför du bör använda relevanta nyckelord i Alt-text och i deras beskrivningar. Och kom ihåg att när dina bilder visas i bildsökningen, finns det förhoppningsvis användare som klickar på bilder som länkar till din webbplats, där det finns relevant innehåll som får användaren att spendera tid på din webbplats – och det belönas i rankingloppet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *