En VD som säger emot sig själv!

Visste ni om att katter också har börjat kolla på YouTube filmer bl.a Tom & Jerry har blivit väldigt populärt bland katterna. Nedan katt följer jag på instagram det är en engelsk tjock bondkatt med väldigt seriöst intryck.

Överallt har jag också lagt märke till att det bli mer och mer casino reklam i tv dessutom flera efter varandra. Även i många bloggar så ser man mycket sådan reklam. Vissa personer tänker inte på det och vissa reagerar på den typen av reklam. Vissa är också emot det då de anser att folk kan spela bort för mycket pengar. Då brukar jag tala om att det är också en åldersgräns för spel. Du måste vara myndig för att spela så det är inte små barn man drar in i spel.

Då kan man till slut också förbjuda reklam som handlar om kakor eftersom folk får diabetes och dör i förtid om de äter för många kakor. Till slut kan man förbjuda nötter också i reklam då folk med nötallergi kanske får för sig att ändå äta nötter för att det såg så gott ut i en reklam. Folk kan bli så långsökta när det gäller reklam och spela moralpredikanter men själva inte föregå med gott exempel.

En VD med dubbelmoral

Jag är ackrediterat journalist i grunden och har intervjuat många människor genom tiden. En intervju jag inte glömmer var en VD för en mycket stor mediabolag. Jag brukar ställa samma fråga till alla jag intervjuar och det är “vem skulle du vilja byta ut ditt liv mot en dag om det vore möjligt?”. Jag själv hade svarat att jag vill prova hur det är att leva som någon i kungafamiljen eller presidentfamiljen. Till svar får jag av denna dubbel moraliska människan att hon vill prova leva som tiggare på gatan??? Som om detta vore något omöjligt för henne att prova. Varsågod be my Guest sätt dig var du vill och börja tigga ingen hindrar henne. Varför gör hon inte detta om nu detta var hennes önskan? Jo för att hon ljuger så klart!

Varför moralpredikar människor när de egentligen inte kan stå för sina åsikter och säger emot sig själva?

Bloggare med för höga krav på reklam

En bloggare hade en gång krav på att all reklam som förekom på hennes blogg skulle noga undersökas. Hon var emot massa saker. Att ha dessa typer av krav är att inte respektera den personenen som jobbar med digital marknadsföring då hon krävde mer än vad hennes arbetet krävde. Det är som att gå på en restaurang och kräva av stackars servitören noga kollar att alla råvaror inte kommer från företag som inte följer alla moraliska regler. Som att moral vore att piska en stackars servitör för att själv spela en moralisk person. Finns ett ordspråk som säger när du tänjer på dina gränser minskar du andras gränser till frihet. Man ska inte spela förmer än andra eller moralisk på andras bekostnad. Man ska inte tro att allt kretsar kring en själv och kräva mer än vad folk klarar av att leverera. Jag har mer svårt för moralpredikanter än reklam på tv. Moralpredikanter är oftast folk med dubbelmoral ju mer man lyssnar på dem desto mer kommer denna typ av kräva. Till slut kommer dessa typer kräva att bensinen är ekologisk när de ska åka buss. Inte för att de är moraliska utan för att de är dubbelmoraliska utan empati för andra människor med sina krav.

Jag är inte emot reklam vad det än handlar om då jag förstår att alla behöver tjäna pengar för att inte vara beroende av någon annan.

Om alla människor skulle välja exakt vilken reklam som får finnas skulle vi inte ha någon reklam alls till slut. Därför anser jag att det är tråkigt när folk ska klaga för mycket. Fokusera på det ni gillar i livet så kommer ni få mer av det. Fokusera mindre på det ni inte vill ha i livet så får ni mindre av det. Detta är nyckeln till frihet att bara du tänker rätt så är du på rätt spår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *