Storseansen med Mia Ottosson

Jag har besökt Mithera Developement som är en stor kursgård strax utanför Uppsala dvs Agersta. Här har jag och bloggerskan Anita Lindholm varit på storseans.

Det första Anita sa till mig var att hon kände på sig att hennes kusin som hade begått självmord var på besök. Han dog när han var endast 34 år gammal. Mitt i allt säger då Mia att en ung kille är på besök som har begått självmord. Jag pekade direkt mot Anita för att det handlade då om hennes kusin.

Medium Mia Ottosson ritade av min morfars farfar som heter Bad.

Mia har jobbat som professionelt medium i över 20 år och är den enda i Norden som jobbar som lärare och kursorganisatör på det prestigefulla colleget  Arthur Findlay / Stansted Hall där hon också har gjort sin lärarutbildning.

Hon jobbar även med psychic art ( Andlig konst ) och gör  själsbilder men också porträtt från andra sidan. Att se henne måla porträtt av Annes morfars bror var väldigt spännande och magiskt att se. Hon ritade av min morfar och jag var den enda i publiken som kände igen bilden. Jag skickade direkt bilden till min äldre syster och frågade om hon kände igen honom. Detta gjorde hon men det visade sig att det ej var min morfar utan morfars farfar som kallades för Bad. Hur kan man heta Bad tänker ni men det var verkligen hans namn.

Seans

Kursgården är även en väldigt stor hästgård förutom spirituell center. Har har dom seanser men även kurser I medial utbildning samt utbildning I djurkommunikation som jag kommer att gå på I slutet på november.

Ett svar på ”Storseansen med Mia Ottosson”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *