Forma kroppen med Coolsculpting

Jag har varit hos Lasercenter som ligger på 7:e våningen i Solna Gallerian. Detta är min andra gång som jag använder mig utav coolsculpting som det fint heter.

Jag har av mig själv gått upp 4 kg sedan sista gången jag har här och gjorde coolsculpting behandlingen. Ändå hade jag gått ned i centimeter trots att jag själv hade gått upp i vikt. Denna gång som var min andra gång med denna behandling.

I detta inlägg kan ni läsa mer om när jag var inbjuden på event för denna metod av kändisen Dominika Peczynski.

Denna gång ville jag vara först med behandlingen så min skönhetsbloggande väninna Janet fick vänta på sin tur.

Första gången kunde jag känna att magen var så pass nedkyld att jag hade tappat lite av känseln. Den andra gången fick jag ingen sådan känsla alls magen dvs huden på magen kändes som vanligt. Fast jag kände större skillnad andra gången än första gången. Magen hade formats bättre denna gång dvs när jag tittade i profilen såg jag inte gravid ut.

Min väninna får två sådana på vardera lår medan jag får två stycken på min magen för att jag väljer att forma magen så att den ser plattare ut. Jag har alltid varit en person som går upp i vikt på alla ställen i kroppen då jag har en väldigt proportionell kropp s.k timglasfigur och det är jag också väldigt nöjd med.

Jag har gått upp väldigt mycket sista tiden och samlat mycket vätska. Jag tror att detta är en bra behandling för andra kvinnor som lätt samlar vätska för att bli av med det. Det är inget behandlingen lovar att du ska få samma resultat som jag har fått. Jag vill inte ta vätskedrivande mediciner jag vill att det sak finnas naturligare sätt att bli av med överflödig vätska och detta är vad jag kallar för det naturligaste sättet då man inte använder sig utav kniven utan man kyler ned fett helt enkelt.

Jag har också talat med kunnig personal inom just ödemmottagningen som säger att samlar man mycket vätska i kroppen så går det över till fett om man inte gör något åt det.

Det är viktigt att inte tro att man kan äta vad man vill bara för att man går en sådan behandling. Det är otroligt viktigt att dricka mycket vatten för att rensa ut slaggprodukterna. För när behandlingen är slut så masserar de det område som har blivit behandlad för att hjälpa all slagg på vägen.

Jag själv har helt slutat med gluten och skurit ned på allt som har med bröd att göra. Nu försöker jag även skära ned på socker och godis. Du kan inte leva loppan och tro att denna behandling ska rädda dig för du måste också se över dina matvanor och hur ofta du rör på dig. Du ska heller inte skämma bort dig själv efter en sådan behandling tvärtom ska du vara ännu mer noga med vad du får i dig och hur mycket du rör på dig.

Mitt tips är att ta en promenad innan du äter frukost för det är då man gör av med mest energi och förbränner som mest.

Här kan du läsa om Janets första behandling med Coolsculpting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *