Exodox VD Katarina Svensson hemma hos mig

Jag bor väldigt centralt i Uppsala så många av mina möten kan jag enkelt ha på hemmaplan då det är lätt för folk att hitta till mig.

Vi har programmet Exodox Factory AB på blogbiz.se vilket gör att våra bloggare kan låsa sina inlägg och tjäna pengar på sina låsta inlägg. Mitt hemmakontor har jag i köket och när jag har zoom möte har jag det i vardagsrummet. Tex så hade jag möte med Amazon Sverige förra veckan och även satt i 6 timmars utbildning med Amazon.

Katarina är den som utbildad våra bloggare på blogbiz så att de ska kunna hantera denna tjänst. Driver du en bloggportal och behöver komma i kontakt med Exodox kan du maila mig på [email protected]

Du kan även kontakta mig om du har en tidning på nätet som vill använda sig utan denna tjänst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *