Bloggmöte på japansk restaurang

Jag har haft ca 6 bloggmöten i dag och då mött dem två och två för att hinna med. Vi har haft 200 registrerade bloggare hos oss på blogbiz och siffran bara ökar mer och mer. Vi kommer inte kunna göra alla till premium eller elitbloggare.

Just nu har vi avtal med 92 av våra bloggare då vi har avtal med stora digitala byråer och kan hjälpa våra bloggare att tjäna pengar.

Vill inte berätta för mycket då jag behöver lämna lite av min karriär på sidan om mitt bloggande. Jag själv är inte elitbloggare utan jag håller mig i bakgrunden.

Vi har även haft Denise Lopez som bloggare som numera driver en egen bloggportal men vi samarbetar fortfarande med varandra då vi är goda vänner för livet. Jag är så tacksam att Denise kom min väg för hon har ett hjärta av guld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *