Man behöver inte lida pin för att vara fin!

Jag är så trött på ordspråk som vill du vara fin får du lida pin, vilket inte är korrekt sätt att leva i min värld.

Detsamma har jag mycket svårt för ordspråk som ta vara på varandra man vet inte hur länge man har varandra. Det är så ångestladdad att sitta och tänka på att man ska förlora varandra varje dag. Detta är inte ett sunt sätt att leva. Man ska leva som om man har varandra för evig och ta varandra för givet varje dag. Går man omkring och lever med rädsla för att förlora varandra lever man inte ett enda andetag.

Samma gäller när det kommer till mode och skönhet där man tror att man måste lida pin för att vara fin. Jag är sorten som måste ha bekväma kläder och skor för jag tänker inte lida. För vem ska jag lida? För att andra ska godkänna mig? Om att lida är något bra kan väl de själva ta och lida för att jag ska tycka bra saker om dem. Jag vill inte att folk ska lida för att jag ska tycka bättre om dem så därför tänker jag själv inte lida för någon annan heller. Vi finns på jorden för att njuta på alla sätt och det bästa sättet att njuta är älska, glömma och förlåta.

Det finns en härlig sida som heter motrynkor.se och på den sida kan du hitta bl.a kräm mot rynkor och för att få din hy att stråla. Inte lider man när man ska stryka på dessa krämer i ansiktet? Nej det gör man inte tvärtom njuter man då det känns bra med lenande krämer. De har alla fina märken du kan tänka dig allt från Clarins, Exuivance, Déclor och alla de finare märken för din hy.

Förutom produkter så har de också tips och råd på hur du tex skyddar din hy med 10 enkla råd samt hur du gör för att undvika de första rynkorna som man brukar få runt ögonen. Jag har turen med mig att jag inte har några rynkor så jag brukar inte oroa mig för min hy. Det jag ändå gör är att jag använder bästa produkterna för att jag älskar att känna mig lyxig.

Bäst i test anti age 2020

Visste ni att Carita Beauty Diamond Serum (10 poäng) har blivit framröstad 2020 till bäst i test för anti age? Tydligen så stramar den till utan att det känns stramt och torrt som vissa sådana krämer kan göra. Samt så känns den heller inte oljig utan går lätt in i huden, Värt att prova och jag ska nog ta och prova denna för jag vill ej lida pin för att vara fin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *