Mitt liv som Uppsala bo

Jag är född och uppväxt i Uppsala och detta är en stad jag bara älskar.

Jag har börjat promenera varje morgon också i min egen bostadsområde. Varje dag möter jag dessutom på samma hare som ibland tittar lite snett på mig. Som om haren känner igen mig då vi kliver upp samtidigt och vistas på samma gata samtidigt.

Mina föräldrar var unga när de flyttade till Uppsala och i dag är båda pensionärer och har barnbarns barn dessutom. Då jag har syskon som är mycket äldre än mig och fick barn väldigt tidigt. Mina föräldrar har jobbat hela sitt liv och varit delaktig i den svenska välfärden. Därför har jag så otrolig stor respekt för mina föräldrar.

De har varit flitiga i hela sitt liv och pluggade samtidigt som de jobbade och tog hand om sina barn. Nu var min mamma aldrig en hemmafru utan jobbade väldigt mycket. Som barn saknade jag henne otroligt mycket när hon jobbade och kunde aldrig vänja mig vid det.

Jag vet att min mamma har en duschpall när hon duschar för att det ska bli lättare för henne. Det är nog ingen annan än min mamma som använder sådan pall.

En sådan borde alla människor ha i sitt badrum för vem orkar stå och duscha speciellt om man ska göra inpackning i håret som också tar lång tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *