Jag har fått testa nykläckta medium på Mithera Developement

Jag blev inbjudan av Maria Therese att vara en försökskanin när nyckläckta medium ville ha klienter att träna på.

Fanns vissa som ville starta blogg på blogbiz.se för att bli andliga bloggare och samtidigt kunna tjäna pengar. Ni är välkomna att Maila mig på [email protected]

De hade ögonbindel på sig för att inte veta om klienten var man eller kvinna, ung eller gammal. De fick inte minsta lilla ledtråd för att bilden och andekontakten skulle vara så äkta som möjligt.

Den första personen som fick mig som klient var en ganska ung man och han började gråta när jag klev in då han kände så starka känslor. Min farmor som älskade att rida och kände sig lite högfärdig var då på besök. Hon gav mig en groda och sa att snart kommer prinsen.

Den andra personen var också väldigt duktig också här också en medelåldersman med ögonbindel kunde också beskriva min avlidna morbror. När jag  funderade på vilka av mina morbroder som var på besök så visade han sig bredvid Fyrisån i Uppsala för att jag skulle känna igen honom.

De var verkligen duktiga hos Maria Therese. Snart ska också Maria Therese intervjuas i podden Det okända samt även spelas in i mitt vardagsrum för en kampanj vi båda jobbar med.

Här har jag spelat in alla deltagare samt även Maria Therese är med i ett hörn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *