Vill du veta vad din katt tycker om dig?

Jag har varit på kurs hos Mithera Development som drivs av Maria Therese Agerhill Boman. Denna gång fick vi lära oss hur man kommunicerar med sina husdjur både levande och de som är på andra sidan.

Jag har själv haft 6 kaniner och önskade att få komma i kontakt med dem. Kanin är tydligen lite svårare att få kontakt med så jag fick låna bild på en av deltagares hund och känna in hunden i stället.

Till kursen hade jag med mig bloggerskan/författaren Anita och bloggerskan/mediumet Sylvia. Jag vet att Anita kommer gå den djupgående kursen om djurkommunikation också. Hon blev väldigt intresserad av detta med djur och ska bli certifierad.

27-29 nov 2020 Kurs i Djurkommunikation & Djurhealing inkl diplomering. Delkurs 1 av 2. Din investering 4200 kr inkl kost och logi per kurshelg. Kontakta MariaTherese för mer information och ansökan på [email protected] eller 0702-106822.

Nedan så läker Sylvia en stukad tumme som Anita hade och lyckades.

Ons 16 kl 18-20 Workshop: Djurkommunikation Din investering 320 kr inkl fika. Kontakta MariaTherese för information och anmälan på [email protected] eller 0702-106822.

Maria Therese har skrivit boken “Väck din mediala sida”

Jag tog med mig ananas till Maria Therese då jag är så otroligt glad att få vara med på hennes worshop och kurser. För mig är detta jag lever för att få gå på hennes härliga kurser. Jag ser alltid fram emot dessa dagar då bloggare på blogbiz samlas hemma hos mig över en AW för att sedan ge oss i väg till kursen tillsammans.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *