Mina affärsavtal görs av företaget juristnu.se

Jag driver just nu 4 olika företag parallellt och därför behöver jag riktiga affärsavtal för alla mina verksamheter.

Blogbiz går över till AB

Waynes coffee är Handelsbolag

Företag X (hemligstämplad) handlar om digitala tjänster

Livsmedel X (detta är hemligstämplad)

Som ni ser så hemlighåller jag två av företag jag driver då jag vill hålla en låg profil. Jag har blivit väldigt bekväm av mig och vill inte ha press eller media på mig angående de två kända företagen som drivs av mig. Ingen kommer heller kunna gissa sig till att det är jag som ligger bakom ett nationellt och internationellt känd varumärke. Ju kändare produkten blir desto lägre profil håller jag.

Nedan ser ni Bo Johan Wigfeldt är Jur kand och Fil kand (systemvetenskap) som hjälper mig med avtal inom affärsjuridiken. Han har en otrolig stor kunskap och jag lär mig alltid något nytt när jag besöker honom.

Om juristnu

juristnu Sverige AB.

Vi har hanterat juridiska frågor i över 20 år. Bo Johan Wigfeldt är Jur kand och Fil kand (systemvetenskap), samt delägare.

Anlitas som dataskyddsombud och som rådgivare angående GDPR.

Hanterar avtal både för företag och privatpersoner.

Undervisar i ämnen om avtal, IT-rätt, GDPR och arbetsrätt.

Förordnas som offentligt biträde och målsägandebiträde.

Språk: svenska och engelska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *