Fika med Exodox grundare Thomas Waller

Jag och Thomas Waller är även grannar då vi båda bor centralt. Det händer så mycket inom Exodox också både gällande blogbiz.se bloggportal och sker som är utanför blogbiz. Då Exodox är en tjänst som man kan använda på ganska mycket.

Exodox håller på att komma utanför Sveriges gränser och här har jag ett finger med i spelet. Nedan bilder är tagna på Landings konditori i Uppsala där jag mötte upp grundaren Thomas Waller. Kan också nämna att Thomas har även varit delägare i ett annat företag tillsammans med VD för Bonnier Bengt Braun.

Jag får träffa folk i näringslivets toppar och göra fantastisk bra affärer. Jag utvecklas varje dag och har även börjat gå hos en homeopat också för min hälsa. Homeopaten gör hembesök hos mig. Hon får resa från Stockholm till Uppsala för att ta hand om mig. Jag är en bekväm person som ser helst till att få stöd och råd i mitt egna hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *