Förstå universums hemliga tecken

Just nu läser jag flera böcker parallellt då jag aldrig har kunnat läsa en bok i taget. Jag är så nyfiken på allt som står i alla böcker att jag alltid har varit en sådan.

En av böckerna jag läser tillhör Tina Rose som driver Mentalstyling. Tina är en otrolig karismatisk och härlig person som är väldigt medial. Hon har kurser också i personlig utveckling och är en klipp när det gäller attraktionslagen. Jag mötte Tina första gången på en mässa där hon gav mig healing för min migrän.

Jag har fortfarande problem med migrän då och då samt söker hela tiden hjälp för den.

Tinas böcker använder jag som en vägledning i livet tex så har jag en rädsla som jag försöker övervinna här i livet. En rädsla som har följt med mig i ca 20 år. Då tänker jag på min fråga och så slår jag upp en av böckerna och började med den längst till vänster. Då kom jag till en kapitel där hon berättar om att hon hade googlat på farliga djur innan hon reste utomlands. Det visade sig att dit hon skulle till hade den farligaste ormen på denna jord. Sedan stoppar Tina sitt sätt att tänka genom att hon kom på att varför skulle ormen lämna en vacker utsikt för att jaga henne? Alltså man måste tänka nytt och annorlunda när man går omkring med en rädsla. Nu handlade inte min rädsla om ett djur utan det handlar om något helt annat. Så ännu en gång tack Tina jag slår upp ett kapitel varje dag när jag har frågor. Gjorde även så med Bibeln när jag gick Bibelskolan.

Tina är också en av våra andliga bloggare på blogbiz.se

Tina hade också en vision för länge sedan att hon kunde se sig själv och mig sitta på Malous program.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *