Välkommen på en kopp kaffe

Jag älskar kaffe över allt annat och i går var jag på en härlig kurs och drack massor av god kaffe. Kurslokalerna var stora då det är mer en kursgård med över 200 islandshästar på plats.

Ett tag trodde jag att kaffet gav mig huvudvärk så jag slutade att dricka kaffe. Sedan i går då jag upptäckte att jag inte alls mådde dåligt så har jag verkligen börjat dricka kaffe igen. Finns inget bättre här i livet än en god kopp kaffe när man bara är hemma på kvällarna.

När det gäller att man ska samtala om business så föredrar jag att äta i stället för då tänker jag bättre.

Hur gör man om man vill driva tex kursverksamhet och inte riktigt har råd?

  1. Det bästa är om du har ärvt din kursgård sedan generationer tillbaka såsom denna familj hade gjort. Deras farfarsfar hade köpt gården 1911 och lämnat till dem förstå hur lyxigt det är. Att andra ska jobba för dig innan du föds dvs din inkomst började för 200 år sedan nästan.
  2. Ovan visar att det finns entreprenörer som bygger långsiktig verksamhet och inte går i konkurs.
  3. Det är inte mängden företag som är avgörande det är din vinst i ett bolag som är avgörande. Du ska aldrig satsa på ett företag som det finns en felande länk i företaget. Felande länk innebär en person i bolaget som inte fungerar. För den enda kan sätta alla  konkurs. Vi hade en dåre som bråkade inför kunderna och kunderna ville inte längre vara kunder.

När du har gjort allt ovan då är det dac för dig att starta din verksamhet eller kursgård. sedan kan du då och då koppla av tillsammans med dina kollegor och dricka kaffe eller te. Jag själv dricker kaffe varje dag och speciellt på kvällarna för att hålla mig pigg och att jag vet att kaffe också dämpar sötsuget. Så har ni problem med vikten satsa på kaffe 2-3 ggr per dag. Gör gott för alla kroppar det lovar jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *