I dag kl 14.00 ska jag skriva på mitt livs kontrakt

Jag kommer att träffa en person kl 14.00 för att jag ska skriva på ett kontrakt som handlar om digitala medier.

Innan jag träffar denna person så ska jag kolla hur min medicinlista ser ut på Apoteket. För jag har koll varje dag på alla mina mediciner jag använder. Jag känner mig lite som giraffen i den tecknade filmen Madagaskar. Det handlar om 4 djur som är på väg någonstans och råkar hamna i en varsin låda. Jag minns inte riktigt hur de hamnar i denna låda. Det är ett lejon, åsna, flodhäst och en giraff. Giraffen är som jag en hypokondriker som får panik för att han har fastnat i lådan. Han hoppar omkring och gnäller på att han skulle till sin läkare för att få ut nya mediciner, men nu kan han inte det då han har fastna i denna kartong.

Dagen efter ser man giraffen göra akupunktur på sin långa hals och samtidigt upptäcker han konstiga fläckar på sin hals. Giraffen är ju redan fläckig ändå blir han orolig över nya fläckar som har tillkommit.

Vilka bra saker har ApotekSvea?

  1. Du kan jämföra medicinpriser, jämföra apotek online.
  2. Du kan hitta godkända Europeiska nätapotek, ta del utav exklusiva rabattkoder.
  3. Du kan beställa dygnet runt då det är på nätet
  4. Du kan läsa information i lung och ro
  5. Du slipper ta en kölapp och vänta väldigt länge
  6. Du slipper möte på folk som du inte orkar med.

Mycket har redan gått över till nätet för att mänskligheten har blivit bekvämare och latare. Vi är säkert måna om vår hälsa men att promenera för att hämta medicin är inte lockande. Promenera gör man om man har en hund som behöver gå ut. Då ska man promenera i skogen och inte mitt i stan med en hund. Samt gå ru in på ett apotek kan du inte ta med dig hunden om det är en galleria. Du kan heller inte ta med dig hunden även om apoteket inte ligger i en galleria. Då måste du knyta fast hunden i en stolpe och få dåligt samvete för ditt husdjur.

Vad du än gör med din promenad och hund glöm inte att kolla in denna sida så att du i lugn och ro kan gå igenom vilka mediciner du behöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *