Finns det inga homeopater i Uppsala?

Just nu letar jag efter en duktig homeopat hels i Uppsala.

Är personen väldigt duktig så kan jag tänka mig utanför Uppsala också. Jag vill bara inte hamna hos en person som endast babblar om föda och näringsämnen. För jag anser att man kan ej veta något om en människas kropp om man inte tar blodprover mm.

För mig är också förtroende och personkemin viktigt för att jag ska trivas hos någon som jobbar med alternativa behandlingar. Tex en som verkligen lyssnar på mina behov för lyssnar man inte på sin klient kan man omöjligen hjälpa personen.

Vissa tycker att de kan så pass mycket själva att de inte ens har tid att lyssna på vad en patient har att säga. De som är duktiga har tyvärr för lång väntetid så att det också är en omöjlighet att få en tid hos dem. De har inte tänkt på att man kan anställa folk så att saker och ting går snabbare. Du kan tex anställa flera homeopater precis såsom man gör på en vårdcentral där man har flera läkare, sjuksköterskor och undersköterskor.

Det är också ibland dyrt med produkter för hälsan och då kan jag alltid rekommendera Simple online pharmacy som har humana priser på olika preparat som man kan använda sig utav. Sidan är på engelska och är det något du inte förstå kan du alltid vända dig till kundkontakt så får du den hjälp du behöver. Man kan även beställa en större mängd om man är en stor familje eller vänskapskrets och dela på frakten. Hur ni än gör glöm inte att ta väl hand om er hälsa speciellt nu när hösten är tillbaka. Kommer ta lång tid innan det blir varmt igen så klä er även riktigt varm. För varför ska man frysa i onödan när man kan vara varm året runt?

Samt håll också avstånd till alla människor även när du sitter på café och restaurang. Förut tänkte inte folk på avstånd, men nu verkar alla människor ha fått en bacillskräck inte utav denna värld. Det är bra det för man ska ej blanda så mycket baciller runt om i världen. Man ska helt enkelt vara rädd om varandra och om sig själv.

Man kan säga att världens hälsa kan delas in i före och efter Corona. Sedan Corona kom har folk också blivit mer försiktig med bufféer dvs restauranger där man serverar mat på det sättet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *