Nostalgi på hur det såg ut på Waynes Coffee Forumkvarteret

En gång i tiden var vi en trappa upp på Waynes Coffee i Forumgallerian eller som det numera heter Forumkvarteret.

Det tråkiga med Forumkvarteret var att ledningen inte klarade av marknadsföring för alla butiker på gallerian så det stängdes ned flera butiker en efter en. Kommunikationen med butikerna var inte heller det bästa då personen bakom markandsföringen av gallerian undvek att prata med butikspersonalen som om hon hade fobi för social kontakt. När man jobbar med PR och marknadsföring ska man inte undvika folk som man samarbetar med. Man ska vara delaktig och få en bra kontakt med allihopa.

Tips för dem som jobbar på huvudkontoret är att kontakta alla som jobbar i Gallerian och lär känna er personal och behov. Var inte rädd för att ha möten med var och en för sig så att ni verkligen lär känna varandra. Ju bättre team desto mer arbetsglädje och då smittar det även av sig på kunderna. Något jag alltid kommer att saknar är butikschefsadarna ni höll de var helt fantastiska. Enda nackdelen är att ni inte bygger upp närmare relation med butiskcheferna och kanske därför stängde många igen. Nu är inte allt ledningens fel men när något inte bli vad man önskade sig måste man tänka om. Man måste ta möten med butikscheferna en och en inte samtidigt. För många kliver ej fram och ger sina åsikter när det finns för många som lyssnar. Vi är alla olika och har olika behov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *