Möte med blogbiz skribent och influenser på Exodox huvudkontor

Denna gång på mötet hade vi Sabina Bergstedt (skribent, influenser) och Sylvia (influenser) närvarande på Exodox huvudkontor. Den som tog emot oss var VD Katarina Svensson. Det är grundaren av Exodox Thomas Waller som har givit namnet Blogbiz just namnet Blogibz. Detta för att vi skriver avtal med våra bloggare så att alla kan få sponsrade inlägg på sina bloggar.

Vi har i nuläget 5 skribenter hos oss som var och en driver en varsin SEO byrå. Vissa av skribenterna är kända person som alla i Sverige vet vilka de är. Vi på blogbiz team kan ej avslöja vilka som döljer sig bakom teamet.

Blogbiz kommer när Corona lagt sig bjuda in både skribenterna och elitbloggare till event som vi anordnar tillsammans med en PR byrå. Mer om detta kommer inom kort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *